IJsbaan de Grote Maot

IJsbaan de Grote Maot is een Schaatsbaan gelegen aan Hoekmansweg 1 in Bathmen.

Meer informatie over IJsbaan de Grote Maot in Bathmen

De ijsbaan in Bathmen is momenteel gesloten. De entreeprijzen zijn €1,00 voor kinderen tot en met 12 jaar en €2,00 voor personen van 13 jaar en ouder. Daarnaast zijn er seizoenkaarten beschikbaar, waarbij de prijzen variëren afhankelijk van de leeftijd en het aantal gezinsleden. Seizoenkaarten kunnen worden gekocht tot en met 31 december 2023. Om kaarten te bestellen, wordt geadviseerd om een e-mail te sturen met vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Het secretariaat bevindt zich op Abdisseplein 3 in Bathmen. De ijsbaan is gelegen nabij de snelweg A1, bij de KPN mast aan de zuidwestkant van het dorp. Het adres van de ijsbaan is Hoekmansweg 1 in Bathmen. Let op: er is geen brievenbus aanwezig op dit adres. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur en op zondag van 14.00 tot 17.00 uur, tenzij anders vermeld. De ijsbaan heet De Grote Maot.

Wil je weten wat IJsbaan de Grote Maot verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van IJsbaan de Grote Maot of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij IJsbaan de Grote Maot? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsbaan de Grote Maot het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar IJsbaan de Grote Maot reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. IJsbaan de Grote Maot

Bezoekers bekeken ook