Huidtherapie Deventer

Huidtherapie Deventer is een Huidverzorgingskliniek gelegen aan Schurenstraat 8A in Deventer.

Meer informatie over Huidtherapie Deventer in Deventer

Bij de Huid & Laser kliniek in Deventer kunt u terecht voor diverse laser- en huidbehandelingen. Ze bieden onder andere behandelingen voor rimpels, verwijdering van haargroei, huidtherapie, lasertherapie en oedeemtherapie. U kunt een vrijblijvend en gratis eerste consult aanvragen en ze bieden de juiste zorg, ook na de behandeling. De kliniek werkt met de Candela GentleMax Pro laser, die veilig is voor de donkere huid. De behandelingen worden uitgevoerd door geregistreerde huidtherapeuten en de kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Ze bieden ook verschillende soorten huidtherapie zonder chirurgische ingreep. U kunt een gratis en vrijblijvend consult aanvragen om meer te weten te komen over de behandelingen.

Wil je weten wat Huidtherapie Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Huidtherapie Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Huidtherapie Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Huidtherapie Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Huidtherapie Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Huidtherapie Deventer

Bezoekers bekeken ook