Hotel Gaia

Hotel Gaia is een Hotel gelegen aan Schapenzandweg 3 in Diepenveen.

Meer informatie over Hotel Gaia in Diepenveen

Hotel Gaia is een hotel met themakamers waar je kunt overnachten. Ze bieden ook speciale arrangementen aan, zoals wellness- of ontspanningsarrangementen. Het restaurant van het hotel serveert volledig vegetarische en veganistische gerechten. Daarnaast hebben ze een wellnessgedeelte met een sauna, infraroodcabine en een relaxruimte. Het hotel heeft ook vergaderruimtes en biedt de mogelijkheid om bruiloften te vieren. Er zijn verschillende activiteiten mogelijk, zoals een high tea, bootverhuur, wandelen, mountainbiken en bootcamp. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het hotel.

Wil je weten wat Hotel Gaia verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Gaia of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Gaia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Gaia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hotel Gaia reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Gaia

Bezoekers bekeken ook