Hoosain Narker

Hoosain Narker is een Vechtsportschool gelegen aan Slingerbos 2 in Diepenveen.

Meer informatie over Hoosain Narker in Diepenveen

De tekst beschrijft de achtergrond van Harry Gorter, een inwoner van Nederland, die een achtergrond heeft van 25 jaar in vechtsporten. Hij begon in 1976 met Chinese boksen en schakelde in 1977 over naar Kyokushin Karate. In 1991 stapte hij over naar Ashihara Karate en werd hij een gecertificeerde instructeur. Daarnaast toonde hij interesse in Kyokushin Budokai en Pancrase en werd hij ook een gecertificeerde instructeur in deze stijlen. Tegenwoordig traint en geeft hij les in Ashihara Karate, Pancrase en Ashihara Allround, een mix van verschillende stijlen. Hij is ook lid van AKI en heeft de mogelijkheid om AKI en Ashihara Karate in Nederland te promoten. De contactgegevens van Harry Gorter en de trainingsdetails worden ook vermeld. Daarnaast wordt de Dojo Kun in het Nederlands genoemd, met zes regels die de principes van de karatebeoefening beschrijven.

Wil je weten wat Hoosain Narker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hoosain Narker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hoosain Narker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoosain Narker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hoosain Narker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hoosain Narker

Bezoekers bekeken ook