Headlines

Headlines is een Kapper gelegen aan Oerdijk 13 in Schalkhaar.

Meer informatie over Headlines in Schalkhaar

Headlines is al 25 jaar de dames- en herensalon in Schalkhaar. Ze hechten veel waarde aan service, kwaliteit en persoonlijkheid, en hanteren altijd een redelijke en marktconforme prijs. Het team bestaat uit 4 enthousiaste haarstylisten die allemaal hun eigen kwaliteiten hebben. Ze proberen altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends door het volgen van cursussen en trainingen, zodat de salon continu vernieuwend blijft. Ze werken met producten van CHI – BioSilk, Artego en Matrix, en dankzij de combinatie van deze producten met hun creativiteit en vakmanschap, is iedere behandeling gegarandeerd een succes. Klanten kunnen telefonisch een afspraak maken of online een afspraak inplannen, maar ze kunnen ook gewoon langs komen tijdens de openingstijden.

Wil je weten wat Headlines verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Headlines of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Headlines? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Headlines het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Headlines reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Headlines

Bezoekers bekeken ook