Hart for her

Hart for her is een Sportschool gelegen aan Dorpsstraat 30 in Diepenveen.

Meer informatie over Hart for her in Diepenveen

Hart for her is een fitnesscentrum dat trainingen aanbiedt voor vrouwen van alle leeftijden en niveaus. Ze willen vrouwen helpen om gezonder en fitter te worden en streven ernaar om wereldwijd een miljoen vrouwen sterker te maken. De trainingen zijn gebaseerd op het plezier van bewegen en sporten, en de nadruk ligt op het zich goed voelen in je eigen lichaam. Iedereen is welkom voor een proefles en krijgt persoonlijke begeleiding van een personal trainer. Hart for her ondersteunt ook de Nederlandse Hartstichting.

Wil je weten wat Hart for her verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hart for her of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hart for her? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hart for her het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hart for her reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hart for her

Bezoekers bekeken ook