Happy Tosti Deventer

Happy Tosti Deventer is een Ontbijtrestaurant gelegen aan Lange Bisschopstraat 23 in Deventer.

Meer informatie over Happy Tosti Deventer in Deventer

Happy Tosti is een sociaal lunchrestaurant waar iedereen vrolijk van wordt. Ze serveren de lekkerste tosti's en hebben verschillende locaties door heel Nederland. Ze bieden ook speciale arrangementen aan, zoals een luxe High-Tos-Tea en een Tostiproeverij. Daarnaast hebben ze een spaarsysteem waarbij je punten kunt inleveren tot 27 juli. Happy Tosti is blij om te kunnen melden dat de terrassen weer open mogen en dat ze binnenkort ook weer binnen open mogen. Ook hebben ze besloten om de Veemarktstraat te verlaten. Verder wordt er in de tekst gesproken over de geschiedenis van de tosti, verschillende manieren om tosti's te maken, 5 redenen waarom Happy Tosti de place to be is, het verhaal van Marie-Louise, de Croque-Monsieur en Nationale Milieudag. Tot slot biedt Happy Tosti ook de mogelijkheid om kinderfeestjes te vieren bij hen.

Wil je weten wat Happy Tosti Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happy Tosti Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happy Tosti Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happy Tosti Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Happy Tosti Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happy Tosti Deventer

Bezoekers bekeken ook