Happerij Tapperij de Expeditie

Happerij Tapperij de Expeditie is een Restaurant gelegen aan Smedenstraat 9 in Deventer.

Meer informatie over Happerij Tapperij de Expeditie in Deventer

De tekst beschrijft de verschillende mogelijkheden op de lunch- en dinerkaart van een restaurant. Er wordt vermeld dat het restaurant graag rekening houdt met dieet- en allergiewensen, zoals glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en veganistisch. Daarnaast wordt het 3-gangen "chef's" menu aangeboden voor € 24,95. Het restaurant heeft ook een uitgebreide bierkaart, cocktailkaart en borrelkaart. Voor vragen kan er gebeld of gemaild worden. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met zondag en reserveren kan via het menu op de website, telefonisch of per mail. Daarnaast wordt er vermeld dat de website gebruikmaakt van cookies voor een optimale gebruikerservaring.

Wil je weten wat Happerij Tapperij de Expeditie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Happerij Tapperij de Expeditie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Happerij Tapperij de Expeditie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Happerij Tapperij de Expeditie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Happerij Tapperij de Expeditie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Happerij Tapperij de Expeditie

Bezoekers bekeken ook