Hans & Grietje

Hans & Grietje is een Restaurant gelegen aan Brink 76 in Deventer.

Meer informatie over Hans & Grietje in Deventer

Bij Grand Café Hans & Grietje op de Brink in Deventer kunt u terecht voor een kopje koffie en heerlijke gerechten. Het café heeft een terras, serre en restaurant waar u altijd welkom bent. Ze bieden ook groepsarrangementen aan, zoals een lunchbuffet of walking dinner. Er zijn positieve testimonials van klanten die het eten en de locatie waarderen. Het café is geopend van maandag tot en met zaterdag, met aangepaste openingstijden op zondag. Op eerste kerstdag en 1 januari is het café gesloten. U kunt contact opnemen voor vragen of meer informatie via Instagram en Facebook.

Wil je weten wat Hans & Grietje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hans & Grietje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hans & Grietje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hans & Grietje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hans & Grietje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hans & Grietje

Bezoekers bekeken ook