Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer

Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer is een Meubelmakerij gelegen aan Sint Olafstraat 7 (op terrein bouwmarkt PontMeyer in Deventer.

Meer informatie over Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer in Deventer

Handbogen- en Meubelwerkplaats Deventer is onlangs verhuisd naar Teugseweg 12 in Deventer. Op zaterdag 23 september is er een Open Huis waarbij bezoekers kunnen rondkijken en bijpraten onder het genot van koffie, thee, fris, een drankje en wat lekkers. Parkeren kan bij de buren aan de linker kant van het gebouw. Op de website van Handbogen- en Meubelwerkplaats Deventer is meer informatie te vinden over het werk als handbogenbouwer, meubelvakman en begeleider bij workshops. Daarnaast is er een webshop met artikelen voor in huis, in de tuin en voor boogschieten. De werkplaats biedt mogelijkheden voor het maken van houten meubels onder begeleiding en het bouwen en repareren van handbogen. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur en op zaterdagochtend op afspraak.

Wil je weten wat Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Handbogen- & Meubelwerkplaats Deventer

Bezoekers bekeken ook