Hairstyling Coupe di Capelli

Hairstyling Coupe di Capelli is een Kapper gelegen aan Zwolseweg 52 in Deventer.

Meer informatie over Hairstyling Coupe di Capelli in Deventer

Looking Good - 'n Tikkeltje anders is een kapsalon in Deventer die deskundig advies biedt. Kwaliteit, aandacht en deskundigheid staan bij hen voorop. Ze bieden ook diensten aan zoals opsteken/feest en bruidskapsels en adviseren graag bij het vinden van een nieuwe look. De prijzen voor wassen/knippen/stylen zijn € 33,50 voor dames en € 29,50 voor heren. Kinderen tot 12 jaar betalen € 16,50 op woensdagmiddag. Er wordt ook een techniek genaamd "epileren met touw" aangeboden. Looking Good is de beste kapper van Deventer volgens klantbeoordelingen op www.wiewathaar.nl. Ze werken met merken zoals Schwarzkopf, Pop, Dyson, Yodeyma Parfums en Ogé Exclusive.

Wil je weten wat Hairstyling Coupe di Capelli verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hairstyling Coupe di Capelli of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hairstyling Coupe di Capelli? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hairstyling Coupe di Capelli het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hairstyling Coupe di Capelli reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hairstyling Coupe di Capelli

Bezoekers bekeken ook