Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN)

Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) is een Kapper gelegen aan Brink 66 in Deventer.

Meer informatie over Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) in Deventer

De tekst gaat over een kapsalon genaamd LIZZ. Ze bieden verschillende diensten aan, zoals het wassen, knippen en drogen van het haar voor €29,95. Ze hebben ook een Master Barbier die klassieke technieken gebruikt en een Senior hair-stylist die zich specialiseert in bruidskapsels. Daarnaast bieden ze ook behandelingen aan met Olaplex en Redken producten. Het maken van een afspraak kan gemakkelijk online worden gedaan en er zijn geen lange wachttijden. De kapsalon is gevestigd op Brink 667411 BW Deventer en een afspraak kan worden gemaakt door te bellen naar 0570 758 777.

Wil je weten wat Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hair by lizz Deventer (AANBEVOLEN)

Bezoekers bekeken ook