H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk

H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk is een Orthodoxe kerk gelegen aan Korte Assenstraat 13 in Deventer.

Meer informatie over H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk in Deventer

De tekst gaat over de Orthodoxe Parochie van de H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus in Deventer. Ze hebben vaste diensttijden op zaterdagavond en zondagochtend, en na de diensten is er altijd thee. De parochie bidt voor degenen die lijden in Oekraïne en staat in volledige eucharistische gemeenschap met de Oekraïense Orthodoxe Kerk. Ze bidden het Onze Vader in verschillende talen tijdens de liturgie. De parochie gebruikt de Griekse kalender voor Pasen en andere feesten. De kerk is bereikbaar te voet of per fiets vanaf het station, maar er is geen parkeergelegenheid bij de kerk. De kerk is rolstoeltoegankelijk en heeft een lift naar de koffiekelder, maar er is geen ringleiding voor slechthorenden. Het rekeningnummer van de parochie wordt vermeld voor donaties.

Wil je weten wat H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. H.H. Eersttronende Apostelen Petrus en Paulus kerk

Bezoekers bekeken ook