GSM Wereld

GSM Wereld is een Mobiele-telefoonwinkel gelegen aan Lange Bisschopstraat 45A in Deventer.

Meer informatie over GSM Wereld in Deventer

Bij GSM Wereld Shop vind je een breed assortiment aan accessoires voor smartphones, tablets en smartwatches in verschillende soorten, kleuren en maten. Ze bieden telefoonhoesjes en smartphonehoesjes aan voor alle merken, met verschillende opties zoals book cases, hardcase hoesjes, hoesjes van leer, siliconen hoesjes en telefoontasjes. Het gebruik van een telefoonhoesje zorgt voor bescherming tegen stoten, vallen en krassen, waardoor je langer kunt genieten van je telefoon. De webshop biedt ook accessoires aan voor tablets, zoals iPad hoesjes, standaards, screenprotectors, stylus pennen, opladers en kabels. Het doel van het beschermen van je telefoon met een hoesje is om ervoor te zorgen dat het toestel niet kapot gaat en dat je langer kunt genieten van je aankoop. De webshop biedt ook klantenservice en contactmogelijkheden aan.

Wil je weten wat GSM Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GSM Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GSM Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GSM Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar GSM Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GSM Wereld

Bezoekers bekeken ook