Grieks Restaurant Sirtaki

Grieks Restaurant Sirtaki is een Grieks restaurant gelegen aan Brink 74 in Deventer.

Meer informatie over Grieks Restaurant Sirtaki in Deventer

Het Griekse restaurant Sirtaki begroet haar gasten met een gratis ouzo en serveert heerlijke gerechten in een typisch Griekse sfeer. Op de menukaart staan meer dan honderd verschillende Griekse specialiteiten en de kok bereidt gerechten volgens de wensen van de gasten. Het restaurant biedt plaats aan ruim 140 personen en kan ook afgehuurd worden voor feesten en partijen, waarbij een Griekse band kan optreden. Daarnaast biedt Sirtaki catering aan en bezorgt het eten en drinken kosteloos op locatie. Het restaurant is een familiebedrijf dat sinds 1985 is gevestigd in Deventer en wordt gerund door de familie Cigri & Basut. Het restaurant is elke dag geopend van 16:00 tot 22:30.

Wil je weten wat Grieks Restaurant Sirtaki verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grieks Restaurant Sirtaki of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grieks Restaurant Sirtaki? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grieks Restaurant Sirtaki het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Grieks Restaurant Sirtaki reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grieks Restaurant Sirtaki

Bezoekers bekeken ook