Goodhairday by Rachel

Goodhairday by Rachel is een Kapper gelegen aan Broederenstraat 45 in Deventer.

Meer informatie over Goodhairday by Rachel in Deventer

Goodhairday by Rachel is een gezellige en knusse kappersalon in Deventer. De salon biedt verschillende behandelingen voor dames, heren en kinderen. In de salon heerst een privésfeer en je wordt rustig één op één geholpen. Tijdens elke knipbeurt kun je genieten van een drankje naar keuze uit het assortiment van de winkel. Daarnaast is er een mooie speelhoek voor kinderen en word je soms begroet door de lieve chihuahua Nona. Vanaf mei 2022 is het ook mogelijk om boven de winkel te logeren in de Broederenloft. Voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of telefoon. De kapsalon is offline en online vindbaar en bevindt zich op de Broederenstraat. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wil je weten wat Goodhairday by Rachel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goodhairday by Rachel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goodhairday by Rachel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goodhairday by Rachel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Goodhairday by Rachel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Goodhairday by Rachel

Bezoekers bekeken ook