Flyboarden.nl Deventer

Flyboarden.nl Deventer is een Evenementenbureau gelegen aan Esdoornlaan 46 in Deventer.

Meer informatie over Flyboarden.nl Deventer in Deventer

Flyboarden.nl is een website die cursussen aanbiedt voor powerkiten en flyboarden, zowel in groepen als privé. Daarnaast hebben ze ook een webshop genaamd Kitedeal.nl waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor flyboarden. Op de website is er veel informatie te vinden over flyboarden en ze zijn gericht op het bieden van zoveel mogelijk informatie over deze sport. Flyboarden.nl is de site voor flyboardend Nederland en biedt een uitgebreide uitleg over de sport. Ze adviseren om eerst een cursus flyboarden te volgen om de basis goed onder de knie te krijgen en de sport op een veilige manier te leren. De cursussen worden gegeven door IKO-gecertificeerde instructeurs en ze staan altijd open voor vragen en opmerkingen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Flyboarden.nl.

Wil je weten wat Flyboarden.nl Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Flyboarden.nl Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Flyboarden.nl Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Flyboarden.nl Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Flyboarden.nl Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Flyboarden.nl Deventer

Bezoekers bekeken ook