Fietslokaal De Meet

Fietslokaal De Meet is een Fietsenwinkel gelegen aan Sint Olafstraat 3B in Deventer.

Meer informatie over Fietslokaal De Meet in Deventer

Fietslokaal de Meet in Deventer is een plek waar je terecht kunt voor onderhoud en reparatie van racefietsen, mountainbikes en gravelbikes. Ze hebben ook een winkel waar je fietsspullen kunt kopen en een café waar je kunt genieten van een lunch of een kop koffie met taart. Daarnaast organiseren ze regelmatig evenementen, rides en workshops. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Het adres is St. Olafstraat 3B in Deventer.

Wil je weten wat Fietslokaal De Meet verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fietslokaal De Meet of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fietslokaal De Meet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fietslokaal De Meet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fietslokaal De Meet reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fietslokaal De Meet

Bezoekers bekeken ook