Fierce Hair Salon Deventer

Fierce Hair Salon Deventer is een Kapper gelegen aan Broederenstraat 22 in Deventer.

Meer informatie over Fierce Hair Salon Deventer in Deventer

Fierce Hair Salon in Deventer is een jonge kapsalon die gepassioneerd is over het vak. De salon is gevestigd in het centrum van Deventer en biedt professionele haarverzorging voor mannen, vrouwen en kinderen. Het team van Fierce bestaat uit Laura en Sharon, die in 2017 samen begonnen zijn bij Fierce in Raalte en nu hun droom hebben verwezenlijkt door Fierce Deventer te openen. Op de Instagram-pagina van de salon kun je inspiratie opdoen voor de nieuwste trends. Fierce Hair Salon Deventer biedt een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waarbij kwaliteit en persoonlijke aandacht voorop staan. In de salon heerst een ontspannen en gastvrije sfeer, en de prijzen zijn transparant. Maak online een afspraak bij Fierce Hair Salon Deventer en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen.

Wil je weten wat Fierce Hair Salon Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fierce Hair Salon Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fierce Hair Salon Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fierce Hair Salon Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Fierce Hair Salon Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fierce Hair Salon Deventer

Bezoekers bekeken ook