Event Connectors

Event Connectors is een Internetmarketing gelegen aan Assenstraat 8 in Deventer.

Meer informatie over Event Connectors in Deventer

Event Connectors is een bedrijf dat zich richt op het verbinden van evenementen met het publiek. Ze bieden verschillende diensten aan voor organisatoren van culturele, recreatieve en toeristische evenementen, zoals het plaatsen van evenementen op een uitagenda of congresagenda. Met hun tool The Feed Factory bieden ze een slim en gebruiksvriendelijk content management systeem. Daarnaast kunnen ze ook helpen bij content invoer, redactie en data. Event Connectors heeft ervaring met verschillende organisaties en werkt samen met Stager, een planning software en online ticketing systeem. Ze bieden ook verschillende tools en modules aan, zoals een event export module, automatische event vertaling en een venue finder. Het bedrijf is gevestigd in Deventer, Nederland.

Wil je weten wat Event Connectors verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Event Connectors of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Event Connectors? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Event Connectors het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Event Connectors reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Event Connectors

Bezoekers bekeken ook