Euthalia Verzorging en Wellness

Euthalia Verzorging en Wellness is een Wellnesscentrum gelegen aan Diepenveenseweg 131 in Deventer.

Meer informatie over Euthalia Verzorging en Wellness in Deventer

Euthalia Verzorging & Wellness is een privé wellness in Deventer waar je kunt genieten van totale ontspanning voor lichaam en geest. Ze hebben verschillende faciliteiten zoals een Finse sauna, jacuzzi en zwembad. Daarnaast bieden ze meer dan 42 soorten behandelingen aan, waaronder Oosterse Hamam en Lichaamspakkingen. Ook kun je er terecht voor heerlijke gerechten uit de Marokkaanse keuken. Populaire behandelingen zijn onder andere massages, gezichtsbehandelingen en de Hamam. Er zijn ook diverse arrangementen te boeken, waarbij je tot wel 50% korting kunt krijgen. Euthalia Verzorging & Wellness is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 23:30 en op zaterdag en zondag van 08:00 tot 00:00. Reserveren is verplicht.

Wil je weten wat Euthalia Verzorging en Wellness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Euthalia Verzorging en Wellness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Euthalia Verzorging en Wellness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Euthalia Verzorging en Wellness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Euthalia Verzorging en Wellness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Euthalia Verzorging en Wellness

Bezoekers bekeken ook