Elly Geverink Photography

Elly Geverink Photography is een Fotograaf gelegen aan Leppersweg 1 in Bathmen.

Meer informatie over Elly Geverink Photography in Bathmen

Elly Geverink is een koeienfotograaf die verschillende soorten foto's maakt, zoals staatsiefoto's en sfeerplaten. Ze laat via haar website zien wat je allemaal met koeienfoto's kunt doen. Naast reclamefotografie maakt Elly ook graag sfeerfoto's die gebruikt kunnen worden voor drukwerk, zoals het printen op doek of als relatiegeschenk op een mok. Elly heeft op jonge leeftijd al besloten dat ze iets met koeien wilde doen en reist nu de wereld over voor haar werk. Ze heeft ongeveer 25 collega's wereldwijd. Als je op zoek bent naar kwalitatief goede koeienfoto's, kun je contact opnemen met Elly. Haar foto's worden onder andere gebruikt voor postkaarten, mokken en als wanddecoratie.

Wil je weten wat Elly Geverink Photography verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elly Geverink Photography of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elly Geverink Photography? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elly Geverink Photography het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Elly Geverink Photography reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elly Geverink Photography

Bezoekers bekeken ook