Ekoplaza Deventer

Ekoplaza Deventer is een Supermarkt gelegen aan Smedenstraat 106-108 in Deventer.

Meer informatie over Ekoplaza Deventer in Deventer

Ekoplaza is een biologische supermarkt die staat voor echt lekker eten. Ze bieden biologische seizoensproducten aan en hebben een folder vol aanbiedingen. Daarnaast verpakken ze hun boodschappen afvalvrij. Ekoplaza heeft ook een spaarprogramma, genaamd Ekovriend, waarbij je kunt sparen voor jezelf, een goed doel of leuke extra's. In de aanbieding van deze week zijn onder andere pure chocolade, witlof, koffiebonen, Elstar appels en plantaardige variaties op yoghurt. Ekoplaza heeft ook initiatieven om de visconsumptie te verduurzamen en meer rondscharrelende kippen te hebben. Daarnaast hebben ze nieuwe producten zoals bloesemzeep, vegan cheeze burgers en hydraterend gezichtsmasker agave. Ekoplaza staat voor schone aarde, authentieke smaak, groeiende natuur, respectvol handelen en een korte keten. Je kunt bij Ekoplaza werken in een van hun winkels of op het hoofdkantoor. Ze hebben ook een magazine genaamd Lekker Weten en je kunt contact met hen opnemen via de klantenservice.

Wil je weten wat Ekoplaza Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ekoplaza Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ekoplaza Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ekoplaza Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Ekoplaza Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ekoplaza Deventer

Bezoekers bekeken ook