Eetcafe de mix

Eetcafe de mix is een Restaurant gelegen aan Deltaplein 9 in Deventer.

Meer informatie over Eetcafe de mix in Deventer

Dit is een samenvatting van het menu van Pizza & Kebabhouse Mondo. Ze bieden verschillende gerechten aan, waaronder pizza's (inclusief vegetarische opties), kebabschotels, wraps, vispizza's, schotels (met shoarma, döner, kipfilet, gyros of Alanya), calzones, vegetarische schotels, ovengerechten en pasta's, broodjes (met shoarma, döner, kipdöner, kipfilet of gyros), dürums, kapsalons, tosti's, salades, extra's (zoals patat, rijst, spareribs en sauzen) en dranken. Er zijn ook kindermenu's beschikbaar.

Wil je weten wat Eetcafe de mix verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafe de mix of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafe de mix? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafe de mix het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Eetcafe de mix reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafe de mix

Bezoekers bekeken ook