Duikvereniging Cousteau

Duikvereniging Cousteau is een Duikclub gelegen aan Nico Bolkesteinlaan 2 in Deventer.

Meer informatie over Duikvereniging Cousteau in Deventer

Duikvereniging Cousteau in Deventer heeft meer dan 50 jaar ervaring en biedt alles wat duikers nodig hebben. Ze hebben ervaren instructeurs die maatwerk opleidingen verzorgen volgens het systeem van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Ook kunnen duikers met brevetten van andere organisaties bij hen terecht voor vervolgopleidingen. De vereniging heeft een eigen clubhuis met gratis perslucht en organiseert wekelijkse conditietrainingen en zwembadsessies om duikvaardigheden bij te houden. Veiligheid is belangrijk, dus er wordt regelmatig geoefend met EHBO, zuurstoftoediening en reanimatie. Lidmaatschap biedt ook voordelen zoals evenementen in binnen- en buitenland, een duikblad en collectieve duikverzekeringen.

Wil je weten wat Duikvereniging Cousteau verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duikvereniging Cousteau of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duikvereniging Cousteau? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duikvereniging Cousteau het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Duikvereniging Cousteau reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duikvereniging Cousteau

Bezoekers bekeken ook