Duikschool Bigbubbles

Duikschool Bigbubbles is een Duikcentrum gelegen aan Revalstraat 7 in Deventer.

Meer informatie over Duikschool Bigbubbles in Deventer

Duikschool Bigbubbles is een duikcentrum gevestigd in Deventer en Zutphen. Ze bieden verschillende duikopleidingen aan, van de cursus Open Water Duiker tot de Assistent instructeurs opleiding. De lessen worden op een veilige en professionele manier gegeven met kwaliteitsuitrusting. Daarnaast hebben ze een duikshop waar je terecht kunt voor Mares en Scubapro duikmateriaal en accessoires. Ook doen ze onderhoud aan duikuitrusting. Naast opleidingen en materiaalverkoop organiseren ze regelmatig duiken en duikactiviteiten, zoals groepsreizen en Halloween-duiken. Ze hebben ook een vulstation waar persluchtflessen snel gevuld kunnen worden. De openingstijden van de winkel zijn voorlopig op vrijdag en zaterdagmiddag. Contactinformatie en boekingsmogelijkheden zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Duikschool Bigbubbles verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Duikschool Bigbubbles of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Duikschool Bigbubbles? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Duikschool Bigbubbles het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Duikschool Bigbubbles reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Duikschool Bigbubbles

Bezoekers bekeken ook