DSC Handbal

DSC Handbal is een Handbalclub gelegen aan Schuurmansweg 20A in Diepenveen.

Meer informatie over DSC Handbal in Diepenveen

DSC Handbal heeft verschillende nieuwsberichten op hun website staan. Ze kondigen aan dat ze gaan beachhandballen, maar wel met de kanttekening dat het niet letterlijk op het strand is vanwege het weer. Daarnaast organiseren ze een potgrondactie waarbij ze gratis potgrond/tuinaarde thuisbezorgen. Ze nodigen ook mensen uit om te komen handballen bij DSC. Verder is er nieuws over een samenwerking tussen de dames- en herenteams van DSC. Er zijn ook foto's en een berichtenkalender te vinden op de website.

Wil je weten wat DSC Handbal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DSC Handbal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DSC Handbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DSC Handbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar DSC Handbal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DSC Handbal

Bezoekers bekeken ook