drive2gether.nl

drive2gether.nl is een Autorijschool gelegen aan Veerispad in Deventer.

Meer informatie over drive2gether.nl in Deventer

Drive2gether.nl is een rijschool die zich richt op het bieden van persoonlijk en goed advies aan leerlingen die hun rijbewijs willen halen. Ze hebben geen wachtlijst en zijn lid van Kring 22, wat staat voor kwaliteit. Met het unieke voordeelpakket GOUD krijgen leerlingen 50 euro korting. De rijinstructeur, Marco, verwelkomt iedereen en er zijn verschillende lespakketten beschikbaar, waaronder ook pakketten voor automaatlessen. Een losse les kost 52,50 euro, terwijl het starterspakket bestaat uit een intake van 45 minuten en twee rijlessen van 60 minuten voor slechts 139 euro (147 euro voor automaatlessen). Daarnaast bieden ze het pakket GOUD aan met 50 euro korting en het inclusieve automaatpakket kost 2750 euro. Leerlingen kunnen zich direct inschrijven en de contactgegevens van de rijschool zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat drive2gether.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van drive2gether.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij drive2gether.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je drive2gether.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar drive2gether.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. drive2gether.nl

Bezoekers bekeken ook