Diepenveense IJsvereniging

Diepenveense IJsvereniging is een Schaatsbaan gelegen aan Burgemeester Arriensweg 10 in Diepenveen.

Meer informatie over Diepenveense IJsvereniging in Diepenveen

Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk bestaat al sinds 1985 en biedt een natuurijsbaan in Diepenveen. De vereniging vraagt alle huidige en nieuwe leden om akkoord te gaan met de voorwaarden van de IJsvereniging vanwege de AGV. Om lid te worden, moet men online registreren en een profiel aanmaken. De hoofdgebruiker is verantwoordelijk voor de correspondentie en automatische incasso en kan extra gezinsleden toevoegen. Na registratie ontvangt men een activeringslink en het profiel bevat een ticket dat als toegangsbewijs dient. Gegevens kunnen worden gewijzigd onder het tabblad 'Over'. Ook trouwe leden worden gevraagd om zich online te registreren.

Wil je weten wat Diepenveense IJsvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Diepenveense IJsvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Diepenveense IJsvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Diepenveense IJsvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Diepenveense IJsvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Diepenveense IJsvereniging

Bezoekers bekeken ook