Deventer Padel - Borgele

Deventer Padel - Borgele is een Padelclub gelegen aan Borgelerdijk 1 in Deventer.

Meer informatie over Deventer Padel - Borgele in Deventer

Deventer Padel is een padelclub in Deventer met twee locaties: De Scheg en Borgele. De club heeft in totaal zes banen, zowel indoor als outdoor. Er zijn verschillende evenementen en activiteiten, zoals de KNLTB wintercompetitie, het King Of The Court evenement en de padel ladder competitie. Daarnaast is er de mogelijkheid om te tossen op zaterdag en zondag. De club hanteert geen lidmaatschap en je kunt online direct een baan reserveren.

Wil je weten wat Deventer Padel - Borgele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Padel - Borgele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Padel - Borgele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Padel - Borgele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Deventer Padel - Borgele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Padel – Borgele

Bezoekers bekeken ook