Deventer Hengelsport Vereniging

Deventer Hengelsport Vereniging is een Hengelclub gelegen aan Van Haexbergenstraat 1 in Deventer.

Meer informatie over Deventer Hengelsport Vereniging in Deventer

In dit verenigingsnieuws wordt gemeld dat oud-secretaris Jan Brakel is overleden. Hij heeft zich lange tijd ingezet voor de Deventer Hengelsportvereniging en zal gemist worden. Het bestuur wenst de familie veel sterkte. Verder is er een nieuw dagelijks bestuur gekozen en is er een ledenvergadering gepland op 16 maart 2023. Ook is het wedstrijdprogramma voor 2023 bekend en kunnen leden zich hiervoor opgeven. Tot slot wordt er nog een ledenvergadering aangekondigd op 10 mei, waarvoor leden zich van tevoren moeten aanmelden.

Wil je weten wat Deventer Hengelsport Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Deventer Hengelsport Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Deventer Hengelsport Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Deventer Hengelsport Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Deventer Hengelsport Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Deventer Hengelsport Vereniging

Bezoekers bekeken ook