Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe

Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe is een Catering gelegen aan Kluwerweg 14 in Deventer.

Meer informatie over Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe in Deventer

Delicatessa heeft besloten om te stoppen met catering. Tessa Harbers, de eigenaar van Delicatessa, was gespecialiseerd in zowel particuliere catering als catering voor bedrijven. Ze stond bekend om haar zorgvuldig gepresenteerde en uitgeserveerde vegetarische gerechten. Tessa genoot ervan om eerlijk en lekker eten te bereiden waar mensen van genoten en blij van werden. Helaas is er geen verdere informatie beschikbaar over de reden waarom Delicatessa is gestopt met catering. Voor eventuele vragen of contactinformatie wordt aangeraden om de website van Delicatessa te bezoeken.

Wil je weten wat Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Delicatessa Catering (vegetarisch)budget tot luxe

Bezoekers bekeken ook