De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk

De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk is een Hoofdkantoor gelegen aan Smedenstraat 248 in Deventer.

Meer informatie over De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk in Deventer

De Zalige Zalm organiseert de verkiezing van het Kerkblad van het Jaar voor de vijfde keer. Ze zijn een bureau voor geloofscommunicatie en helpen kerken om hun communicatie te verbeteren. Naast het uitgeven van kerkbladen en parochiebladen, bieden ze ook trainingen op maat aan over verschillende onderwerpen rond kerk en communicatie. Daarnaast kunnen kerken via De Zalige Zalm allerlei kerkelijk drukwerk ontwerpen en laten maken. Op 18 september 2023 is er een openbare presentatie waarin ze laten zien hoe je via De Zalige Zalm jouw kerkblad of parochieblad kunt maken. Voor meer informatie en vragen kun je contact opnemen met De Zalige Zalm.

Wil je weten wat De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zalige Zalm, kerkbladservice en communicatieadvies voor iedere kerk

Bezoekers bekeken ook