De Voetstudio - bij Marije

De Voetstudio - bij Marije is een Voetverzorging gelegen aan Heukelenseweg 5 in Deventer.

Meer informatie over De Voetstudio - bij Marije in Deventer

Marije Toenhake is een gecertificeerde ProVoet basispedicure en heeft een Voetstudio in haar tuin. Ze streeft ernaar om bezoekers een vakantiemoment voor hun voeten te bieden. Ze gebruikt producten van Pure Jo en HFL. Naast algemene voetverzorging kan ze ook helpen bij klachten zoals schimmelnagels, kloven, likdoorns en overmatig eelt. Je kunt een afspraak maken via de website of contact opnemen via e-mail, app of telefoon. De Voetstudio bevindt zich op Heukelenseweg 5 in Deventer.

Wil je weten wat De Voetstudio - bij Marije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Voetstudio - bij Marije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Voetstudio - bij Marije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Voetstudio - bij Marije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Voetstudio - bij Marije reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Voetstudio – bij Marije

Bezoekers bekeken ook