De Viszaak Deventer

De Viszaak Deventer is een Visrestaurant gelegen aan Flora 103 in Deventer.

Meer informatie over De Viszaak Deventer in Deventer

De tekst gaat over De Viszaak, waar je verse vis kunt bestellen en eten. Ze bieden verschillende visgerechten aan, zoals roerbak- en ovengerechten. Elke maandag, dinsdag en woensdag hebben ze speciale aanbiedingen, zoals 3x een lekkerbek voor €11 op maandag, 100 gram verse zalm voor €1,99 op dinsdag en 4x een haring voor €8 op woensdag. Er zijn veel zitplekken beschikbaar om rustig van je visje te genieten. Ze hebben ook een gevarieerd aanbod voor mensen met dieetwensen en adviseren graag over de ingrediënten van hun producten.

Wil je weten wat De Viszaak Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Viszaak Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Viszaak Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Viszaak Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Viszaak Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Viszaak Deventer

Bezoekers bekeken ook