De Thuiskerk

De Thuiskerk is een Kerk gelegen aan Zwaluwenburg 10 in Deventer.

Meer informatie over De Thuiskerk in Deventer

Thuis aan Tafel is een initiatief van de Thuiskerk Deventer, waar mensen thuis kunnen komen bij God, zichzelf en elkaar. Elke laatste zaterdag van de maand wordt er een heerlijke drie gangen maaltijd gekookt voor de gasten. De Thuiskerk wil aansluiten bij het verlangen van ieder mens om een plek te hebben waar je thuis mag komen. Het uitgangspunt is de liefde van God en het geloof dat ieder mens waardevol en geliefd is. In elke vastgelopen situatie is er hoop en God kan mensen en situaties veranderen. Het is belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en zich op zijn/haar gemak kan voelen. De kernwoorden voor de Thuiskerk zijn liefde, aanvaarding, vergeving, vrijheid en vertrouwen, waardoor je kunt ontdekken dat je waardevol bent zoals je bent.

Wil je weten wat De Thuiskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Thuiskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Thuiskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Thuiskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Thuiskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Thuiskerk

Bezoekers bekeken ook