De Oorsprong

De Oorsprong is een Winkel gelegen aan Spanjaardsdijk 68b in Schalkhaar.

Meer informatie over De Oorsprong in Schalkhaar

De tekst gaat over De Oorsprong, een centrum voor ambachtelijke streekproducten. Er wordt informatie gegeven over de Inkoopcoöperatie De Oorsprong, waar leden gezamenlijk biologische boodschappen kunnen kopen voor lagere prijzen. Daarnaast is er een permacultuurtuin waar lessen worden gegeven over natuurlijke landbouw en een natuurlijke levenswijze. Er worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, zoals een herfstmarkt op 15 oktober en een lentemarkt op 7 mei. De openingstijden van de streekwinkel zijn op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via info@nieuweoorsprong.nl.

Wil je weten wat De Oorsprong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Oorsprong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Oorsprong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Oorsprong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Oorsprong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Oorsprong

Bezoekers bekeken ook