De Molenkolk

De Molenkolk is een Schaatsclub gelegen aan Schapenzandweg 13 in Diepenveen.

Meer informatie over De Molenkolk in Diepenveen

Diepenveense IJsvereniging de Molenkolk bestaat al sinds 1985 en biedt de mogelijkheid om op een natuurijsbaan in Diepenveen te schaatsen. De vereniging vraagt alle huidige leden en nieuwe leden om akkoord te gaan met de voorwaarden van de vereniging, volgens de Algemene Vordering Gegevensbescherming (AGV). Registratie kan online worden gedaan, waarbij één hoofdgebruiker verantwoordelijk is voor de correspondentie en incasso. Na registratie ontvangt men een activatielink en kan men het profiel bekijken. Een ticket moet worden uitgeprint of getoond bij de ijsbaan als toegangsbewijs. Gezinsleden kunnen worden toegevoegd onder het tabblad 'Mijn familieleden' en gegevens kunnen worden gewijzigd onder het tabblad 'Over'. Zelfs trouwe leden worden gevraagd om online te registreren.

Wil je weten wat De Molenkolk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Molenkolk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Molenkolk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Molenkolk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Molenkolk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Molenkolk

Bezoekers bekeken ook