De Computerspecialist Deventer

De Computerspecialist Deventer is een Computerreparatie gelegen aan Vermeerstraat 27 in Deventer.

Meer informatie over De Computerspecialist Deventer in Deventer

De tekst beschrijft de dienstverlening van De Computerspecialist Deventer, een bedrijf dat gespecialiseerd is in computerreparatie, verkoop en service op maat. Het bedrijf biedt persoonlijke en transparante dienstverlening met duidelijke afspraken. Ze kunnen problemen oplossen zoals het niet opstarten of vastlopen van een pc of laptop, waarbij defecte onderdelen worden vervangen. Daarnaast bieden ze ook installatieservice aan huis voor nieuwe apparatuur en kunnen ze op maat gemaakte pc's en laptops leveren. Het bedrijf biedt ook onderhoudsdiensten om de snelheid te optimaliseren en fouten te herstellen. Ze kunnen ook helpen bij het verwijderen van virussen en het controleren van de beveiliging. Voor kleine storingen of aanpassingen kunnen ze op afstand toegang krijgen tot de computer. Het is ook aan te raden om een goed antivirusprogramma te installeren vanwege het misbruik dat op internet plaatsvindt. De contactgegevens van het bedrijf worden vermeld, evenals het adres en de algemene voorwaarden en privacy policy.

Wil je weten wat De Computerspecialist Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Computerspecialist Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Computerspecialist Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Computerspecialist Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar De Computerspecialist Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Computerspecialist Deventer

Bezoekers bekeken ook