DAVO Bieren

DAVO Bieren is een Brouwerijcafé gelegen aan Sluisstraat 6 in Deventer.

Meer informatie over DAVO Bieren in Deventer

In dit artikel wordt informatie gegeven over proeverijen bij DAVO Bieren. Een proeverij kost €14,50 per persoon en vindt elke zaterdag plaats in Deventer. Er zijn twee verschillende starttijden, namelijk 14:30 en 16:00, en de proeverij duurt ongeveer 1,5 uur. Er kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Tijdens de proeverij wordt er uitleg gegeven over de ontstaansgeschiedenis van DAVO, het brouwproces en de dromen van het bedrijf. Daarnaast krijgen de deelnemers drie verschillende DAVO bieren te proeven en kunnen ze de brouwerij bezichtigen. Op dit moment zijn er alleen vaste momenten voor proeverijen in Deventer, maar voor proeverijen op andere DAVO locaties kan er contact opgenomen worden met het bedrijf.

Wil je weten wat DAVO Bieren verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van DAVO Bieren of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij DAVO Bieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DAVO Bieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar DAVO Bieren reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. DAVO Bieren

Bezoekers bekeken ook