Dans Netwerk Overijssel

Dans Netwerk Overijssel is een Dansschool gelegen aan Van Doetinchemplein 1 in Deventer.

Meer informatie over Dans Netwerk Overijssel in Deventer

Het Dans Netwerk Overijssel organiseert in 2018 verschillende dans masterclasses bij Studio DanZo in Deventer. De eerste meester die les zal geven is Juvat Westendorp, een bekende danser uit de Urban dans scene. Hij heeft geen officiële opleiding, maar heeft desondanks een indrukwekkende dans carrière opgebouwd. Hij is vooral bekend geworden door zijn deelname aan So You Think You Can Dance. Daarnaast worden er ook masterclasses gegeven door Brett Sturgis, een danser en choreograaf uit New York. Er worden geen specifieke voorwaarden of kosten genoemd, maar geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via een formulier op de website. Het contact en de informatie over het inschrijven zijn te vinden op de website van Theaterschip.

Wil je weten wat Dans Netwerk Overijssel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dans Netwerk Overijssel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dans Netwerk Overijssel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans Netwerk Overijssel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Dans Netwerk Overijssel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dans Netwerk Overijssel

Bezoekers bekeken ook