Dana Phone Center

Dana Phone Center is een Reparatiewinkel voor mobiele telefoons gelegen aan Smedenstraat 3 in Deventer.

Meer informatie over Dana Phone Center in Deventer

Dana Telefooncentrum is een reparatiewinkel gevestigd in Deventer. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Op dinsdag tot en met zaterdag zijn ze geopend van 09.30 tot 18.00 uur en op donderdag zelfs tot 21.00 uur. Op zondag zijn ze gesloten. Je kunt hen bereiken op het telefoonnummer 0570784439. Ze repareren verschillende apparaten zoals iPhones, computers, Android-telefoons, spelcomputers en tablets. Ze bieden ook nieuwe en gecertificeerde gebruikte apparaten aan en je kunt bij hen terecht om ongewenste apparaten te verkopen. Dana Telefooncentrum staat bekend om hun probleemloze garantie van 30 dagen en het gebruik van onderdelen van topkwaliteit. Ze hebben ook een snelle ommekeer. Er zijn geen specifieke data genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Dana Phone Center verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dana Phone Center of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dana Phone Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dana Phone Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Dana Phone Center reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dana Phone Center

Bezoekers bekeken ook