Contrast Marketing

Contrast Marketing is een Management-consultant gelegen aan Dagpauwoog 36 in Deventer.

Meer informatie over Contrast Marketing in Deventer

Contrast Marketing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in marketing, communicatie, organisatieverandering en innovatie. Ze hebben ruim 20 jaar ervaring in het Voortgezet en Middelbaar Beroeps Onderwijs en willen ook andere organisaties helpen vooruit te komen. Ze maken heldere analyses en laten zien welke verbetertrajecten ingezet kunnen worden. Ze implementeren deze trajecten samen met de klant en zijn medewerkers, op een pragmatische en effectieve manier. Contrast Marketing heeft ervaring in innovatie, management en onderwijs. Ze dragen ook bij aan het onderwijsplatform “Ik ga Ondernemen”, dat leerlingen en studenten helpt met praktijkgericht onderwijs in het vak Ondernemen.

Wil je weten wat Contrast Marketing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Contrast Marketing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Contrast Marketing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Contrast Marketing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Contrast Marketing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Contrast Marketing

Bezoekers bekeken ook