Cloudt

Cloudt is een IT-consultancy gelegen aan Averlose Houtweg 6 in Diepenveen.

Meer informatie over Cloudt in Diepenveen

Cloudt is een bedrijf dat consulting, workshops en masterclasses aanbiedt op het gebied van cloudoplossingen zoals Kubernetes, Docker en Azure. Ze helpen bij het implementeren van Azure en workload adoptie en maken gebruik van het Cloud Adoption Framework for Azure en het Well-Architected Framework. Daarnaast bieden ze ook trainingen aan, zoals de AZ-900 (Azure Fundamentals) en de Azure IaaS Masterclass. Ze hebben verschillende klanten, waaronder Deloitte, IBN, Vreugd online en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek. Er worden ook verschillende trainingen en masterclasses georganiseerd, waaronder de Docker Fundamentals, Azure IaaS Masterclass en Microsoft Azure DevOps.

Wil je weten wat Cloudt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cloudt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cloudt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cloudt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Cloudt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cloudt

Bezoekers bekeken ook