Classy

Classy is een Kapper gelegen aan Grote Overstraat 71 in Deventer.

Meer informatie over Classy in Deventer

De Dames- en Herenkapper van Deventer is sinds 1993 gevestigd in een van de knusse steegjes van Deventer en zorgt ervoor dat jouw kapsel er op zijn best uitziet. In de salon worden zowel dames als heren behandeld en de prijzen zijn inclusief gel, versteviging en stylingproducten. Er wordt gebruik gemaakt van professionele producten van topkwaliteit van gespecialiseerde bedrijven uit de kappersindustrie. De salon biedt ook een wisselend assortiment van nieuwe producten aan. Enkele merken die zij aanbieden zijn Marc Inbane, Affinage, Nioxin, American Crew en Revlon. Voor vragen over producten of behandelingen kan je altijd terecht bij het personeel. Je kan een afspraak maken via Facebook of telefonisch.

Wil je weten wat Classy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Classy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classy

Bezoekers bekeken ook