CIMSOLUTIONS Deventer

CIMSOLUTIONS Deventer is een IT-consultancy gelegen aan Keulenstraat 9 in Deventer.

Meer informatie over CIMSOLUTIONS Deventer in Deventer

CIMSOLUTIONS is een ICT-dienstverlener die al 30 jaar hoogwaardige IT-oplossingen biedt voor bedrijven en overheden. Met state-of-the-art ICT-concepten en technieken streven ze naar de optimale oplossing voor hun klanten. Ze hebben 6 regionale kantoren en een landelijke dekking, waardoor ze een ideale partner zijn. Voor sollicitanten bieden ze interessante functies voor gedreven ICT'ers, en voor ZZP'ers en leveranciers hebben ze uitdagende opdrachten beschikbaar. CIMSOLUTIONS heeft ook nieuws en blogs, waar ze onder andere hun sportdag, donaties en aanbestedingen delen. Ze hebben een breed scala aan opdrachtgevers en bieden een heldere samenwerking.

Wil je weten wat CIMSOLUTIONS Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CIMSOLUTIONS Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CIMSOLUTIONS Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CIMSOLUTIONS Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar CIMSOLUTIONS Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CIMSOLUTIONS Deventer

Bezoekers bekeken ook