Chok Dee - Kickboksen Deventer

Chok Dee - Kickboksen Deventer is een Vechtsportschool gelegen aan Eefdestraat 28 in Deventer.

Meer informatie over Chok Dee - Kickboksen Deventer in Deventer

Chok Dee is de Muay Thai- en Kickboksschool van Deventer en omgeving, gevestigd in het K.D.O. Vechtsportcentrum. Ze bieden jeugdlessen aan die een mix zijn van vechtsport en plezier, waarbij de nadruk ligt op een prikkelende en veilige omgeving. Daarnaast organiseren ze wekelijks bokszaktrainingen op donderdagavond, die een goede toevoeging zijn aan het abonnement. Kickboksen bij Chok Dee Deventer heeft verschillende voordelen, zoals het verbeteren van conditie, het opbouwen van sterke spieren, het vergroten van weerbaarheid en het leren overwinnen van obstakels. Ze benadrukken de waarden van weerbaarheid, zelfvertrouwen, kracht, uithoudingsvermogen, discipline, respect en een veilige en sfeervolle omgeving. De trainingsdagen en -tijden variëren, maar er is voor verschillende leeftijdsgroepen iets beschikbaar. Het is mogelijk om persoonlijk contact op te nemen via e-mail of door langs te komen tijdens een van de trainingsdagen. Het adres van Chok Dee Deventer is Eefdestraat 28, 7416 ZX Deventer.

Wil je weten wat Chok Dee - Kickboksen Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chok Dee - Kickboksen Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chok Dee - Kickboksen Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chok Dee - Kickboksen Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Chok Dee - Kickboksen Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chok Dee – Kickboksen Deventer

Bezoekers bekeken ook