Chez Antoinette

Chez Antoinette is een Portugees restaurant gelegen aan Roggestraat 12 in Deventer.

Meer informatie over Chez Antoinette in Deventer

Ruchties Wijnhandel en Chez Antoinette organiseren op 29 september een Winemakers Dinner waarbij gasten kunnen genieten van een vijfgangendiner en heerlijke wijnen van Casa Relvask. De wijnmaker, Vera Sá da Bandeira, zal aanwezig zijn om meer te vertellen over de herkomst van de wijnen. Reserveringen kunnen worden gemaakt via de website of telefonisch. Chez Antoinette is een restaurant in Deventer dat bekend staat om zijn ongedwongen sfeer, goede keuken en hoogstaande wijnkaart. Het restaurant biedt een eigentijds menu met Portugese klassiekers en houdt rekening met dieetwensen of allergieën. Daarnaast heeft het restaurant een uitgebreide wijnkaart met heerlijke Portugese wijnen. Bij mooi weer kunnen gasten dineren op een van de middeleeuwse terrassen. Chez Antoinette doet ook mee aan de Nationale Restaurantweek en biedt een gereduceerd tarief voor het Menu van de Patron. Het restaurant is tevens een vriend van de Stichting Zaterdagmiddagconcerten en biedt na de concerten een borrelarrangement aan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via de website of telefonisch.

Wil je weten wat Chez Antoinette verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chez Antoinette of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chez Antoinette? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chez Antoinette het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Chez Antoinette reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chez Antoinette

Bezoekers bekeken ook