Centrum Moskee Deventer

Centrum Moskee Deventer is een Moskee gelegen aan Smyrnadwarsstraat 2 in Deventer.

Meer informatie over Centrum Moskee Deventer in Deventer

In Deventer, Nederland, is de H.D.V. Deventer Merkez Camii gebouwd op een terrein van 5000 m2. Het is een moskee en cultureel centrum dat zowel de Ottomaanse als moderne Turkse architectuur weerspiegelt. De moskee heeft een gebedsruimte waar ongeveer 1500 mensen tegelijkertijd kunnen bidden, een conferentieruimte voor 300 personen, verschillende faciliteiten zoals een winkel, kapper, lokalen voor ouderen, jongeren en vrouwen, leslokalen en diverse kantoren. De moskee biedt dus voorzieningen voor allerlei behoeften. De tekst bevat ook informatie over nieuws, zoals het houden van Tarawih-gebeden en iftars tijdens de heilige maand Ramadan, evenals snelle toegang tot het bestuur en contactinformatie. Er worden geen specifieke kalenderdata genoemd in de tekst.

Wil je weten wat Centrum Moskee Deventer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centrum Moskee Deventer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centrum Moskee Deventer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centrum Moskee Deventer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Centrum Moskee Deventer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centrum Moskee Deventer

Bezoekers bekeken ook