Cava Andalusië

Cava Andalusië is een Tapas restaurant gelegen aan Polstraat 78 in Deventer.

Meer informatie over Cava Andalusië in Deventer

Het restaurant biedt de mogelijkheid om te reserveren voor lunch, diner en groepen via een contactformulier op de website. Speciale wensen kunnen ook worden doorgegeven via het formulier. Daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 15.00 uur, maar als er is gereserveerd, kan men al vanaf 12.00 uur terecht voor lunch. Het is ook mogelijk om te reserveren voor grote gezelschappen en er zijn regelmatig vacatures beschikbaar in de keuken, bediening en afwas.

Wil je weten wat Cava Andalusië verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cava Andalusië of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cava Andalusië? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cava Andalusië het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Deventer. Opzoek naar Cava Andalusië reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cava Andalusië

Bezoekers bekeken ook